ANNA
Jag heter Anna Knutson och har tidigare arbetat som arkeolog i många år. Jag driver numera HUNDENS DAGHEM på Södra vägen 58 i Kalmar. Intresset för hundar började med min lillasyster Saras shetland sheepdog Alex, Speedlines Common sense. Han var en försiktig, men mycket gosig sheltie.
Valpar har en alldeles underbar charm, men ibland finns det vuxna hundar som behöver ett nytt hem. Därför har det flyttat hem några till oss. De har varit i behov av ett tryggt och stabilt hem med mycket kärlek. Varje dag tar vi långa skogspromenader där vovvarna får springa lösa och ofta busar de loss på vår 3000 kvm inhägnade tomt. Ibland tränar vi agility, vardagslydnad eller vallning. På natten sover vovvarna med oss.
Jag har studerat till hundinstruktör, hunddagisägare och hundproblemsutredare för Hundutbildningsgruppen, David Selin. På Linköpings universitet har jag studerat Hundens beteende I, II och III, Djurens beteende och Djurens signaler I och II. Jag har också studerat till hundmassör på Axelssons massageskola.


 

 

 REBECCA
Min dotter, Rebecca Knutson, tog studenten 2011 efter tre år på estetiska programmet. Inriktningen där var bild och hon tycker om att skissa och måla. Hon har målat av alla hundarna. Rebecca älskar vovvarna, att träna och pyssla om dem. Hon åkte i november 2011 till Hawaii och arbetade i 3 mån som volontär. Under delar av 2012-2013 bodde hon med kompisar i Oslo och arbetade på ett barndagis. Nu bor hon hemma igen och arbetar på vårt hunddagis.